Skip to main content

She Rides Camps är något alldeles extra. Där vi tar i från tårna för att vi tillsammans ska kunna uppleva cykling när den är som allra bäst. 

Vad sägs om eldlunch, krispiga fjällfärger och det bästa – oslagbar cykling och gemenskap. På våra camps finns något för alla.
Vi har otroligt duktiga, inkluderande ledare och gästas även av världsstjärnor och partners med samma värderingar som oss på våra camps.
 
Välkommen till en oförglömlig upplevelse!
 

Boka nu: 30 juni - 3 juli 2022

She Rides Camp Åre

She Rides höstcamp

15-18 sep 2022

 
Årets ”måste-läger”. Vi längtar efter en helg som innehåller allt som lockar upp till äventyr och gemenskap.  Tillsammans njuter vi av ett färgsprakande fjäll när det är som allra vackrast med oslagbara vyer på ringlande trails över hela Sälenfjällen och tar oss hela vägen till.Rörbäcksnäs.
 
Vi kommer bjuda upp till lekfullhet och äventyr.
Du får träna (hårt eller mjukt beroende på vad du vill) och cykla med kompetenta ledare. Njutcykla med likasinnade står självklart högt upp på agendan och det finns tid att upptäcka fjällen på egen hand.
Vi delar in helgen i våra olika grupper så du kan maximera helgen oavsett om du är nybörjare eller avancerad läs .
Vi ser framemot höstens ”måste-läger” där vi varvar cykling, after bike med god mat, skönt häng och spa för den som vill. Hopps vi ses när fjällen är som vackrast!