She rides camps

Välkommen att följa med oss på våra camps. Här finns något för alla! Under samtliga camps kommer vi dela in i grupper för att det ska finnas något för alla nivåer. 

She Rides X Skistar

 

SHE RIDES HÖSTCAMP 

 
 
Location: Sälenfjällen 
Datum: 16-19 september
Inriktning: MTB/XC & Landsväg
 

 

Tillsammans njuter vi av ett färgsprakande fjäll när det är som allra vackrast med oslagbara vyer på ringlande trails över hela Sälenfjällen samt i Rörbäcksnäs som bjuder upp till lekfullhet och äventyr.

 

Du får träna (hårt eller mjukt beroende på vad du vill) och cykla med våra fantastiska ledare. Njutcykla med likasinnade står högt upp på agendan och det finns såklart tid att upptäcka fjällen på egenhand. Vi delar in helgen i våra olika grupper så du kan maximera helgen oavsett om du är nybörjare eller avancerad. Sälenfjällen erbjuder inte bara oslagbar mtb-cykling utan också oroliga landsvägar. Därför är det här lägret både för dig som är landsvägscyklist och mtb-cyklist, eller kanske både och!

 

She Rides ambition är att föra cykelsporten närmre DIG och att alla oavsett kön, nivå och bakgrund ska få utöva sporten på lika villkor.

Preliminärt program

She Rides X Carlsberg 

 

SHE RIDES CAMP ÅRE

 
 
Location: Sälenfjällen 
Datum: 19-22 augusti
Inriktning: MTB/XC & Landsväg
 

 

Vi upprepar såklart förra årets succé!

Vi har vässat till schemat för att du ska kunna få ut det bästa av Åre tillsammans med oss. Tre dagar som kommer ladda både benen och själen. Fyllda med cykel, god mat och härliga upplevelser tillsammans, men också med utrymme till att njuta av Åre på egen hand. Tillsammans kommer vi till att göra det bästa av att nyttja Åre som arena och se till att du kan plocka russinen ur kakan.

 

Program SHE RIDES CAMP ÅRE

Tre olika grupper. Tre olika inriktningar. En grupp med fokus på downhill. En grupp med fokus på mtb/trail. Eftersom lägret också ligger 2 veckor innan Vätternrundan, så är det en självklarhet att vi ser till att ha en tredje grupp. Grupp tre njuter av oslagbara vägar mot Norges gräns och samtidigt toppar formen för att ta sig runt Vättern.

 

Med oss på lägret har vi också förutom våra egna fantastiska ledare, en av Sveriges bästa på utförskörning, Simon Carlsson. Allt för att ge dig möjligheten att få alla tips om hur du blir bättre och tryggare när det är brant, trixigt och lite kittlande.

Varje eftermiddag är fri att planera själv. Kanske vill du njuta av Åreskutan till fots, nöta på det du lärt dig under förmiddagen eller boka in en behandling och skämma bort dig själv på Fjällgårdens relaxavdelning. På kvällen firar vi dagen med After Bike signerad Carlsberg och middag på Hotell Fjällgården.

 

She Rides X Skistar

 

SHE RIDES sommarCAMP 

 
 
Location: Sälenfjällen 
Datum: 15-18 juli
Inriktning: MTB/XC & Landsväg
 

 

Vi cyklar bland byggda XC-trails, naturstig och tar en avstickare till fädernas spår.

 

Under campet kommer vi slipa på teknik på cykeln så att du kan ta dig fram säkrare, snabbare och med mera flyt i terrängen. Campet är för dig som kanske vill testa formen till Hemmavasan eller bara utvecklas på cykeln.

 

 

Preliminärt program

Gruppindelning

under SHE RIDES CAMPS & TRÄNINGAR

GUL GRUPP
GUL är kul! Alla ska med.

Häng med oss ut så länge du har en cykel som är gjord för att cykla med i skogen. Här passar du som kanske inte cyklat så mycket och inte är så teknisk. Farten är lugn och anpassas efter gruppen efter parollen ALLA SKA MED.


BLÅ GRUPP
**BLÅ är för dig som cyklat ett tag. **

Du kan grundläggande teknik på cykeln och tar dig över enklare hinder i skogen. Du cyklar regelbundet minst 1-2 gånger i veckan. Vi stannar vid behov för att slipa på tekniken eller vid tekniska problem och ibland för att hämta andan.
Denna gruppen kan ibland delas in i ytterligare fartgrupper beroende på fysik och kondis.
 

 

 

ROSA GRUPP
ROSA är snabb


Här har du bra flås och är tekniskt duktig. Du är van vid att cykla och cyklar flera gånger i veckan.
Inga stopp görs förutom vid mekaniska problem eller punka.


 
LILA GRUPP 
Träningsgrupp


Här gillar vi fart och tycker det är kul att ta i lite hårdare. Vi kör inriktat mot att träna hjärta, lungor och ben, även ledarna kör aktivt under träningen. Oftast kör vi en varvbana, eller tydligt från punkt A till B efter förutbestämt träningsupplägg.

Vissa kanske har som ambition att tävla och andra vill bara få ett bra träningspass.

 

Signa upp för vårt nyhetsbrev

Missa inget