She Rides Camps är något alldeles extra. Där vi tar i från tårna för att vi tillsammans ska kunna uppleva cykling när den är som allra bäst. 

Vad sägs om eldlunch, krispiga fjällfärger och det bästa – oslagbar cykling och gemenskap. På våra camps finns något för alla.
Vi har otroligt duktiga, inkluderande ledare och gästas även av världsstjärnor och partners med samma värderingar som oss på våra camps.
 
Välkommen till en oförglömlig upplevelse!
 

Save the dates

Datum att spara i kalendern – She Rides Camps och events 2022!


Skriv upp i kalendern och signa upp för nyhetsbrev på sherides.se om du inte vill missa när bokningen öppnar!

 

  • 14-17 april Påskhelgen MTB Åkulla 
  • 29 april – 1 maj LVG-läger Åkulla 
  • 14-22 maj TJECKIEN MTB  30 juni – 3 juli
  • ENDRURO/DOWNHILL och MTB Åre
  • 18- 22 september HÖSTCAMP Sälen 
14-22 maj 2022

MTB Tjeckien

Save the date 18-21 augusti 2022

She Rides Camp Åre

Spela videoklipp
September 2022 Sälenfjällen

She Rides Höstcamp

She Rides Höstcamp

She Rides i samarbete med Skistar bjuder in till höstens härligaste läger i Sälenfjällen, precis när höstfärgerna och luften är som allra vackrast och härligast. Vi längtar orimligt mycket efter en helg med det bästa vi vet, cykling på en arena som erbjuder allt man kan önska från teknikbanor till ringlande single tracks och gemenskapen som finns i She Rides Community och Cykelklubb. 
 
Det bästa – du är medbjuden! 
Du får träna (hårt eller mjukt beroende på vad du vill) och cykla med våra fantastiska ledare. Njutcykla med likasinnade står högt upp på agendan och det finns såklart tid att upptäcka fjällen på egen hand. 
Vi delar in helgen i våra olika grupper så du kan maximera helgen oavsett om du är nybörjare eller avancerad.
 
Sälenfjällen erbjuder inte bara oslagbar mtb-cykling utan också otroliga landsvägar. Därför är det här lägret både för dig som är landsvägscyklist och mtb-cyklist, eller kanske både och! 

Mountain Soul – Yoga

Under lägret kommer Malin Schulz, som driver yogastudion Mountain Soul i Sälen, köra yoga och rörlighet för trötta och kanske lite stela cykelben och kroppar. Malin är en otrolig förebild och instruktör och vi är glada att inkludera henne i våra läger och ge er möjlighet att ta en eller flera klasser för henne. 
"Kan du andas kan du
Skärmavbild 2021-07-29 kl. 00.17.34
Spela videoklipp