Team Papilio 2025

Cykla Vätternrundan med oss

Ett initiativ av SHe Rides i kampen mot cancer.

Runt Vättern för den goda sakens skull

Team Papilion är Team Mustachs stolta syster och möjliggörs genom ett starkt samarbete mellan bla  SHe Rides, Abloc, Guided Heroes och Vätternrundan. Vi bidrar i kampen mot cancer genom att under vår resa mot, runt och efter Vätternrundan uppmärksamma behovet av fortsatt forskning och samla in bidrag till samma ändamål.

Team Papilio är ett initiativ av SHe Rides i kampen mot två cancerformer - livmoderhals- och bröstcancer, som drabbar främst kvinnor – men även det sistnämnda män.

Papilio springer ur namnet fjäril - smeknamn för b.la. kvinnans könsorgan, men också en del av namnet på det papiliomvirus som kan orsaka livmoderhalscancer.

Alla grupper i både Team Mustasch och Team Papilio är såklart öppna för alla.

OM NAMNET TEAM PAPILIO

Papilio springer ur namnet fjäril - smeknamn för b.la. kvinnans könsorgan, men också en del av namnet på det papiliomvirus som kan orsaka livmoderhalscancer

Skicka in din intresseanmälan

Vi tar just nu emot intresseanmälningar för Vätternrundan 2025 och samtliga distanser. Som medlem i SHe Rides CK har du självklart förtur. Platserna är begränsade och ansökningarna behandlas i turordning som de kommer in.

    Är du medlem i SHe Rides CK

    Vilket eller vilka lopp är du intresserad av?

    Vi vill gärna att du cyklar Vättern med oss!

    Just nu kan du skicka in ditt intresse för att cykla Vättern, Halvvättern och Tjejvättern tillsammans med oss 2025.
    Till minne av Lina Tjäder och för alla de nära och kära som kämpar och kämpat.