Title Image

She Rides CKs styrelse

Sara Borg

Ordförande

Cyklande småbarnsmorsa, HR-chef i buss- & resebranschen samt ordförande i She Rides CK. Bor i Östersund & Åre. Cyklar MTB.

 

Ort: Östersund

Jessica Clarén

Grundare och vice ordförande

Skånskan som tror det mesta är möjligt och brinner för att ge andra utrymme att förverkliga sina drömmar. Digital Specialist som cyklar allt, gärna snabbt och länge. 

 

Ort: Älta/Tyresö

Anders Ahlén

Ledamot och ledaransvarig

Uppvuxen på ett segelflygfält med passion för allt tvåhjuligt, med eller utan motor. Kan även hittas på enhjuling ibland. Cyklar framförallt på stig och grus.

 

Ort: Sollentuna

Jaime Palou

Ledamot och grenansvarig Gravel & CX

Den skäggigaste i styrelsen som kan allt om cykelbranschen och lite till. Sambo med She Rides grundare och en fena på att cykla det mesta på två hjul. 

Ort: Älta/Tyresö

Lina Tjäder

Ledamot och grenansvarig landsväg

Leksandskullan som flyttade till Skåne för kärleken. Cyklar både landsväg och mountainbike. Lika förälskad i båda grenarna, varför välja om man kan ta båda? Seg rackare som tycker om långa lopp som blir mer som ett äventyr.

 

Ort: Kristianstad

Eva Eiroma

Sekreterare och medlemsansvarig

Cyklar MTB och gravel. Är aktiv i She Rides CK som sekreterare och medlemsansvarig, samt ledare i MTB i Stockholmsområdet.

 

Ort: Solna

Pia Albinsson

Ledamot och utbildningsansvarig

Frilansande art director, personlig tränare inom kondition och uthållighet och spinningledare. Trivs bäst utomhus. Cyklar hellre flera dagar i rad än runt en sjö. Oftast på grus och asfalt men ibland även över rötter och sten i skogen. Svårt att tänka sig ett liv utan kaffe, rödvin och lakrits. 

Ort: Vallentuna

Erika Holmqvist

Suppleant och grenansvarig mtb
Erika Holmqvist, bor i Östersund med sambo och 2 barn. Cyklar det mesta men mest MTB. Ledare i Östersund /Åre. 
 

Ort: Östersund

Cecilia Danckwardt-Lillieström

Kassör

Har för många cyklar för att få plats med dem, men älskar min 25 år gamla Crescent mest, eftersom den snurrar genom Uppsala med mig året om! Cyklar gärna MTB för att det är så fantastiskt roligt och dessutom härligt att inte kunna tänka på något annat när man kör…

Ort: Uppsala

Matilda Rälg

Ordförande valberedning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

Ort: Enköping & fjällen

Karin Hedlund

Valberedning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

Ort: Hedemora