Skip to main content

Bli medlem

Välkommen till She Rides.

Du behövs. Ditt medlemskap är viktigt. För oss, för dig och för alla som vill stötta vårt arbete med att fortsätta arbeta för en öppen och välkomnade sport. Vi är för alla, oavsett om du är kvinna, man eller icke-binär och vilken ambitionsnivå du har.

 

Varmt välkommen in i gemenskapen!

She Rides består av både She + he - vi är för alla,

Bli medlem i She Rides CK

Vill du bli medlem – vad kul! 

 

Vi har följande medlemskap: Vuxen 400 kr/år – Ungdom 200 kr/år (under 18år) – Familj 600 kr/år (samtliga är skrivna på samma adress).

 

Skicka din inbetalning på valt medlemskap till BG 5270-6298 eller till Swish 123 072 4708. Märk inbetalningen med ditt namn + email och checka i boxen ”jag har swishat”. Du kommer få ett svar och bekräftelse mail av vår medlemsrådgivare senast inom 10 dagar. Varmt välkommen till oss!

 

Jag vill bli medlem!
Vi behöver ditt personnummer för att registrera dig i Svenska Cykelförbundet. Genom att fylla i det här - kortar vi in handläggningstiden med vändande mail.

The story

She Rides grundades av Jessica Clarén med en vision om att göra sporten mer jämställd, välkomnade och med lika rättigheter att utöva den oavsett kön.

 

Namnet ”She Rides” innefattar både She och he och poängterar att jämställdhet inte handlar om könstillhörighet utan att communityn är för alla som vill utöva idrott och sport på lika villkor.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att föra cykelsporten närmare DIG och arbeta för att alla oavsett kön och ambition ska få utöva sporten på lika vilkor.
Vi jobbar för att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund. Vi tror på att sudda ut gränser och låta alla utöva cykling på lika villkor. Oavsett om du är en han, hon eller hen.

Hur funkar det? 

She Rides Community och She Rides CK är öppen för alla. Du är per automatik del av gemenskapen bara genom att vara här. Du behöver alltså inte vara med i föreningen för att vara med i communityn. Vill du däremot bidra och dra nytta av att alla fördelar att vara med i en cykelklubb eller kanske bara stötta passivt med att göra sporten mer öppen och jämställd – är ditt medlemskap i She Rides CK oerhört värdefullt och viktigt – du behövs!