Bli medlem - av många anledningar!

Du behövs. Ditt medlemskap är viktigt. För oss, för dig och för alla som vill stötta vårt arbete med att fortsätta arbeta för en öppen och välkomnade sport. Vi är för alla, oavsett om du är kvinna, man eller icke-binär och vilken ambitionsnivå du har.

Namnet ”She Rides” innefattar både She och he och poängterar att jämställdhet inte handlar om könstillhörighet utan att communityn är för alla som vill utöva idrott och sport på lika villkor.

She Rides grundades av Jessica Clarén med en vision om att göra sporten mer jämställd, välkomnade och med lika rättigheter att utöva den oavsett kön.

Vårt uppdrag är att föra cykelsporten närmare DIG och arbeta för att alla oavsett kön och ambition ska få utöva sporten på lika vilkor.

Exklusiva fördelar

När du är medlem i SHe Rides CK så är du medlem i en cykelklubb ansluten till Svenska cykelförbundet och Riksidrottsförbundet. Utöver alla fördelar så har du fri tillgång till våra träningar ute i landet och digitalt. Utan extra kostnad, såklart. Dessutom körs på regelbunden basis året runt exklusiva föreläsningar, camps, kurser, Zwiftträingar och event för dig som är medlem. 

Förtur och lägre priser

På våra camps, events och föreläsningar. 

Rabatterade priser

Som medlem har du rabatt hos våra partners Posedla, Endurance Collective, NeverSecond, Veloforte, Vasaloppet, Vätternrundan, Trimtex mfl. 

Våra medlemskap

Vi har följande medlemskap: 

  • Vuxen 400 kr/år
  • Ungdom 200 kr/år (under 18år)
  • Familj 600 kr/år (samtliga är skrivna på samma adress).

Skicka din inbetalning på valt medlemskap till BG 5270-6298 eller till Swish 123 072 4708. Märk inbetalningen med ditt namn + email och checka i boxen ”jag har swishat”.

Du kommer få ett svar och bekräftelse mail av vår medlemsrådgivare senast inom 10 dagar. 

Varmt välkommen till oss!

Varmt välkommen in i gemenskapen!

Communityn som är för alla som vill upptäcka, uppleva och utveckla cykling för sig själv eller andra. Vi är för alla, oavsett om du är kvinna, man eller icke-binär och vilken ambitionsnivå du har. Du kan vara allt från nyfiken på cykelsporten till tävlingscyklist - alla har utrymme hos oss.

Vårt uppdrag är att föra cykelsporten närmare DIG och arbeta för att alla oavsett kön och ambition ska få utöva sporten på lika vilkor. Vi jobbar för att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund. Vi tror på att sudda ut gränser och låta alla utöva cykling på lika villkor. Oavsett om du är en han, hon eller hen.

Varmt välkommen in i gemenskapen!