Skip to main content

Nytt för i år är att vi blivit med husvagn! Så i fredags packade vi in det sista i vagnen o drog iväg! Riktigt så lätt som det lät var det inte 😂 –  det va lite pyssel att få till packningen rätt, på och i med alla cyklar -värmesmockan som kom & tävlingsnerverna som bubblade ur öronen! Dessutom det faktum att Frida fått feber 🤯. Det va lite av en prövning, eller vad säger du Jonas (Stinas sambo), men tillslut rullade vi iväg! 

När vi kom fram drog jag ut på väckningspass. När jag kom tillbaka hade familjen installerat sig på campingen och hunnit testa både lekpark & pumptracks! 

Första natten i husvagnen var bra. Alla sov som stockar. Frida hade dock hög feber… men kändes piggare på morgonen.

På morgonen dagen därpå och raceday, kändes det som vi hade gott om tid – men den rullade på ganska fort och det var lite rörigt i vagnen. Svårt att hitta saker och frukosten tog lite tid att få fram. Men tänker att det blir bättre när vi bott in oss lite.

Jag drog till starten och mötte upp teamisarna för att rulla igång! Så kul att ses igen! 🤩 

Många tjejer till start i alla klasserna, kul! Mitt fokus var att försöka ha så kul som möjligt och lägga ner pressen som jag lägger på mig själv. Lägga undan prestationskrav och bara försöka göra det så bra som jag kan, just då. Och vara nöjd med det. Jag lyckades!! 

När starten gick var det direkt ett högt tempo, jag krigade för att gå med så länge det gick, men fick snart droppa av. Jag och Fanny tillsammans med några andra, blev ett gäng som körde tillsammans fram till före de sista stigningarna. Där gick Jessica ifrån och en fjärde cyklist släppte. Jag och Fanny höll ihop hela vägen upp, men på sista stigen innan mål släppte Fanny och jag drog ifrån. Rullade in på plats 8! Så trött men sååå nöjd! Sandra kom in några minuter efter oss, bra jobbat! Johanna drämde till med en 5:e plats! 🥳Stort tack till alla våra langare ❤️ för dryck o hejarop! Ni är ovärdeliga. 

Vi drog oss tillbaka ganska snart efter målgång, jag drog och duschade, fick i mig lite mat. Supergod lasagne. Ungarna fick vila en stund med skärmar. Nu var det Jonas tur att hoja en sväng! 

Skönt att bo en natt till på campingen! Mysig minisemester – grilla korv och höjdpunkten enligt Frida, marshmallows med mariekex. 

Imorse drog jag ut ganska tidigt på en rulla ur benen runda. Skönt! När jag kom tillbaka packade vi ihop oss och checkade ut oss från campingen. Ungarna och jag hängde nån timme i lekparken och på pumptracken medan Jonas tog hojen och cyklade hemåt. 

Sen drog vi till donken och käkade lite snabbmat innan vi for hemåt vi med. Mötte upp Jonas i Askersund för att avsluta med premiärglass i hamnen ❤️ 

Tack alla för en fin helg. 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.