Title Image

Inför säsongen 2022 flyttar vi upp åkare från utvecklingslaget n i vårt elitlag och omorganiserar herrlaget vilket gör att vi nu söker ytterligare åkare till båda lagen. 

 

Är du en lagspelare som längtar efter ett sammanhang där du tillsammans med andra får inspirera och inspireras till gemensam utveckling?  Då är du den vi söker. 

 

 

Till vårt utvecklingslag söker vi en kvinnlig åkare och till vårt herrlag har vi 2 vakanta platser. 

 

Som en åkare i våra lag erbjuds du stöttning på och utanför tävlingsarenan. Du kommer också vara en delaktig under våra events då tillfällen ges. She Rides CK bekostar tävlingslicens och klubbjersey. Efter ansökan kallas du till intervju där du också får en större insikt i vad det innebär att vara med i något av lagen. Välkommen med din ansökan till ck@sherides.se märk med mailet med ”ANSÖKAN”. I ansökan inkludera kortfattat om dig själv, ålder, var du bor, erfarenhet och målsättning och sist men inte minst varför du söker dig till oss.

 

 

Vårt utvecklingslag och herrlag är She Rides CKs två andra lag jämte Team She Rides med fokus på att hjälpa individer och cyklister in i tävlingssfären. Förutom att köra snabbt på tävlingsbanan har teamen, precis som Team She Rides, som målsättningar att att inspirera andra att våga börja tävla, att sänka trösklar och arbeta för en jämställd tävlingsarena. 

 
 
Klar för utvecklingslaget 2022

Matilda Rälg

 Utvecklings-och tävlingsinriktad. Jobbade som MTB-instruktör under flera år men har nu valt att tävlingssatsa på sin egna cykling. Brinner för att inspirera andra in till den här sporten, så som många andra tjejer inspirerat henne genom åren. En newbie inom tävlingssverige som ser fram emot att ta lite plats.

 

Ort: Enköping och fjällen.