Skip to main content

Igår gick Engelbrektsturen 2023 av stapeln med många SHe Rides åkare på plats.

Det är fantastiskt roligt att se oss representerade i så många klasser, både på herr- och damsidan, med mycket bra placeringar dessutom!

I klassen ”damer elit” slutade Johanna Wallin på en 6e plats, Stina Sjöberg på en 7e plats och Sandra Backman på en 10e plats. Mycket bra kört tjejer, stort grattis till fina placeringar!

Fler fina placeringar fanns det gott om!
I ”damer 50” slutade Theresa Tham på en 5e plats och i klassen ”damer sport” rullade Anna Fagerhof över mållinjen som 5a även hon. Två mycket starka insatser, stort grattis tjejer!

Även på herrsidan hade vi två mycket starka åkare. I ”herrar 50” slutade Johan Eklund på en 32a plats och i ”herrar 60” knep Björn Aspelin en 3e plats, fantastiska insatser av båda två! Grattis till fina placeringar!

Alla fina bilder är lånade från cykelkanalen.se

Att se så många ställa sig på startlinjen i våra tröjor och vilja köra för vår klubb gör oss varma i hjärtat. Tillsammans sprider vi cykelglädje, tillsammans inspirerar vi fler att våga testa att ställa sig på startlinjen, tillsammans jobbar vi mot en ännu mer jämställd sport och sänker trösklar för att våga. Föreningskärlek och gemenskap

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.