[rev_slider alias=”home-1″ slidertitle=”home 1″][/rev_slider]

Välkommen till SHe Rides

Communityn som är för alla som vill upptäcka, uppleva och utveckla cykling för sig själv eller andra. Vi är för alla, oavsett om du är kvinna, man eller icke-binär och vilken ambitionsnivå du har. Varmt välkommen in i gemenskapen!
Läs mer

Hur funkar det? 

SHe Rides Community och SHe Rides CK är öppen för alla. Du är per automatik del av gemenskapen bara genom att vara här. Du behöver alltså inte vara med i föreningen för att vara med i communityn. Vill du däremot bidra och dra nytta av att alla fördelar att vara med i en cykelklubb eller kanske bara stötta passivt med att göra sporten mer öppen och jämställd – är ditt medlemskap i SHe Rides CK oerhört värdefullt och viktigt – du behövs!

Läs mer

DO0009762_mockup_D5-1_small
DO0009762_mockup_D5-3_small
DO0009762_mockup_D1_Black_small

Föregående
Nästa

Beställ kläder

Årets kläder finns nu att beställa hos vår partner Trimtex. Vi kan nästan säga att det är en av de snyggaste kollektionerna vi haft. Bilden med den teal och laxfärgade jerseyn visar vår 10-årsjubileumströja. Beställningsfönstret är öppet t.o.m. 26 februari 2023. 

Till klädshoppen

#SHARETHERESPONSIBILITY

Bli medlem

Vill du bli medlem genast – vad kul! 

 

Vi har följande medlemskap:

Vuxen 400 kr/år – Ungdom 200 kr/år (under 18år) – Familj 600 kr/år (samtliga är skrivna på samma adress).

Så här gör du enklast för att bli medlem:

Skicka din inbetalning på valt medlemskap till BG 5270-6298 eller till Swish 123 072 4708. Märk inbetalningen med ditt namn + email och checka i boxen ”jag har swishat”. Du kommer få ett svar och bekräftelse mail av vår medlemsrådgivare senast inom 10 dagar.

 

Varmt välkommen till oss!

Vi behöver ditt personnummer för att registrera dig i Svenska Cykelförbundet. Genom att fylla i det här - kortar vi in handläggningstiden med vändande mail.

The story

SHe Rides grundades av Jessica Clarén med en vision om att göra sporten mer jämställd, välkomnade och med lika rättigheter att utöva den oavsett kön.

 

Namnet ”SHe Rides” innefattar både She och he och poängterar att jämställdhet inte handlar om könstillhörighet utan att communityn är för alla som vill utöva idrott och sport på lika villkor.

Läs mer om hur det började

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att föra cykelsporten närmare DIG och arbeta för att alla oavsett kön och ambition ska få utöva sporten på lika vilkor.
Vi jobbar för att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund. Vi tror på att sudda ut gränser och låta alla utöva cykling på lika villkor. Oavsett om du är en han, hon eller hen.

Läs mer

Säg hej!

Har du funderingar, vill komma i kontakt med oss eller bli medlem? Det finns olika sätt att kontakta oss och du hittar fler under “kontakt”

Läs mer om hur det började

Missa inget! Få vårt nyhetsbrev.