Skip to main content

Vårt uppdrag är att föra cykelsporten närmare dig och att kontinuerligt arbeta för att alla, oavsett kön, nivå och ambition ska få utöva sporten på lika vilkor.

 

Vi jobbar alltså för att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund. Vi tror på att sudda ut gränser och låta alla utöva cykling på lika villkor. Oavsett om du är en han, hon eller hen. 

She Rides består av en community (She Rides Community) och en förening/cykelklubb (She Rides CK).

 

She Rides CK är anslutet till riksidrottsförbundet och en ideell förening. Som medlem i She Rides CK stöttar du bla vårt arbete att göra cykelsporten mer jämställd och öppen för alla.

Tre snabba

She Rides finns över hela Sverige, från norr till söder. Vi cyklar allt från landsväg till stig. She Rides består av tre olika sektioner. En community, en cykelklubb och en sektion för racing team som består av ett damelitlag och ett utvecklingslag.

 

I dagsläget består medlemmarna i She Rides av ungefär 65 procent tjejer och 35 procent killar. Från norr till söder. 

Aktiviteter 

Vi har olika aktiviteter som består av både digitala och fysiska träffar för att få flera att upptäcka cykelsporten. Du hittar allt från  föreläsningar, träningar, events, inomhuspass på vintern, till camps och resor utomlands. 

 

Vi är aktiva inom de flesta olika grenar inom cykel och du hittar bland annat aktiviter för landsväg, xco, xcm, enduro, gravel, cross mm.

Vår ordförande har ordet

Att vid årsmötet 2022 bli vald till klubbens ordförande återigen är för mig en stor ära. Jag ser fram emot att vi ALLA tillsammans ska fortsätta jobba för att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund.

 

 

Vi behöver dig! Det spelar ingen roll om du tävlar eller motionscyklar eller bara gillar det vi gör. Bli medlem! 

 

 

Sara Borg – Ordförande i She Rides CK 

Några ord från She Rides grundare

Tack för att du gör det möjligt att tillsammans med oss förverkliga stora och små drömmar, och också påverka och förändra cykelsporten till att bli mer inkluderande och jämställd. Vi har kommit en bit  på väg och behöver dig för att fortsätta utvecklingen framåt.  

 

Jessica Clarén – She Rides grundare

Bli medlem

Vill du bli medlem genast – vad kul! 

 

Vi har följande medlemskap:

Vuxen 400 kr/år – Ungdom 200 kr/år (under 18år) – Familj 600 kr/år (samtliga är skrivna på samma adress).

Så här gör du enklast för att bli medlem:

Skicka din inbetalning på valt medlemskap till BG 5270-6298 eller till Swish 123 072 4708. Märk inbetalningen med ditt namn + email och checka i boxen ”jag har swishat”. Du kommer få ett svar och bekräftelse mail av vår medlemsrådgivare senast inom 10 dagar.

 

Varmt välkommen till oss!

Vi behöver ditt personnummer för att registrera dig i Svenska Cykelförbundet. Genom att fylla i det här - kortar vi in handläggningstiden med vändande mail.