Team SHe Rides är SHe Rides CKs damelitlag med fokus på marathondistanser.

 

Laget består av fem åkare – här lär du känna dem.

Förutom att köra snabbt på tävlingsbanan har teamet som målsättningar att att inspirera andra att våga börja tävla, att sänka trösklar och arbeta för en jämställd tävlingsarena. 

En rolig grej som inte alla vet är att teamets symbol som syns i logotypen till höger, symboliserar formen på en cyklist. 


Team SHe Rides – Rider #1

Fanny Kjellqvist

Fanny Kjellqvist är Team SHe Rides evighetsmaskin, både när det gäller att tuffa på ute på tävlingsbanan, men också i att alltid sprida glädje och bra energi. Fanny har fina framskjutna resultat nationellt och vi är stolta att hon (äntligen) är en del av laget.

Ort: Motala

Team SHe Rides – Rider #2

Sandra Backman

Sandra är en av lagets mest rutinerade åkare med framskjutna placeringar på internationella etapplopp. Och just etapplopp är något som passar Sandra. Hon är en fantastisk teamplayer.

 

Ort: Veberöd


Team SHe Rides – Rider #3

Johanna Wallin

Johanna Wallin är lagets yngsta åkare och något av en uppstickare med otrolig talang för konditionsidrott. Vi är ganska övertygade om att hon kommer vara frekvent på topplaceringar framöver. Johanna är kanske lite okänd för de flesta och vi bjuder på en riktigt urstark och lovande energispridare.

 

Ort: Lund

Team SHe Rides – Rider #4

Stina Sjöberg

 

Stina kommer från SHe Rides utvecklingslag och ingår from 2022 i Team SHe Rides. Hon är glad, positiv & tävlingsinriktad! Är envis & sporras av nya utmaningar. Brinner för cykling o har i några år tävlat i masterklass. Nu är det dags att ta ytterligare ett steg upp till elit. Ser det som en utmaning o ett sätt att utvecklas mer & får mer erfarenhet! Vill inspirera andra att våga också!

 

Ort: Motala


Team SHe Rides – Rider #5 Team Captaoin

Jessica Clarén

Lagkapten

Jessica Clarén är SHe Rides grundare, lagets lagkapten och har en outsläcklig vilja att inspirera andra att våga förverkliga sina drömmar. Jessica har under 20 år varit en av Sveriges mest anlitade inspiratörer inom hälsa och träning och hittade ut på stig och asfalt 2014. A “late bloomer” som tror att det mesta i livet är möjligt med rätt inställning.

Ort: Halmstad