Team She Rides pwrd by Scott

JESSICA CLARÈN

Jessica Clarén är She Rides grundare, lagets lagkapten och har en outsläcklig vilja i att  inspirera andra att våga förverkliga drömmar.  Jessica har under 20 år varit en av Sveriges mest anlitade inspiratörer inom hälsa och träning och hittade ut på stig och asfalt 2014.  A “late bloomer” som tror att det mesta är möjligt.

 

 

Team She Rides pwrd by Scott

JOHANNA WALLIN 

Johanna Wallin är lagets yngsta åkare och något av en uppstickare med otrolig talang för konditionsidrott. Vi är ganska övertygade om att hon kommer vara frekvent på topplaceringar framöver.  Johanna är kanske lite okänd för de flesta och vi b bjuder på en riktigt energispridare. 

 

 

Team She Rides pwrd by Scott

Sandra backman

Sandra är en av lagets mest rutinerade åkare med framskjutna placeringar på internationella etapplopp. Och just etapplopp är något som passar Sandra. Hon är en fantastisk teamplayer och evighetsmaskin. 

 

 

 

Team She Rides pwrd by Scott

FANNY KJELLQVIST

Fanny Kjellqvist är Team She Rides evighetsmaskiner både när det gäller att tuffa på ute på tävlingsbanan men också i att alltid sprida glädje och bra energi. Fanny har fina framskjutna resultat nationellt och vi är stolta att hon (äntligen) är en del av laget. 

 

 

 

 Vilka tips kan du ge någon som drömmer om att börja tävla?

En sak som jag är bra på är att alltid tänka på vad som är viktigt med cyklingen det är för att det är kul… Lätt att tappa bort i all hets!