Title Image

Team She Rides är She Rides CKs damelitlag med fokus på marathondistanser. Laget består av fyra åkare, här lär du känna dem. Förutom att köra snabbt på tävlingsbanan har teamet som målsättningar att att inspirera andra att våga börja tävla, att sänka trösklar och arbeta för en jämställd tävlingsarena.

Fanny Kjellqvist

Fanny Kjellqvist är Team She Rides evighetsmaskin, både när det gäller att tuffa på ute på tävlingsbanan, men också i att alltid sprida glädje och bra energi. Fanny har fina framskjutna resultat nationellt och vi är stolta att hon (äntligen) är en del av laget.

Ort: Motala

Sandra Backman

Sandra är en av lagets mest rutinerade åkare med framskjutna placeringar på internationella etapplopp. Och just etapplopp är något som passar Sandra. Hon är en fantastisk teamplayer.

 

Ort: Veberöd

Johanna Wallin

Johanna Wallin är lagets yngsta åkare och något av en uppstickare med otrolig talang för konditionsidrott. Vi är ganska övertygade om att hon kommer vara frekvent på topplaceringar framöver. Johanna är kanske lite okänd för de flesta och vi bjuder på en riktigt urstark och lovande energispridare.

 

Ort: Lund

Jessica Clarén

Lagkapten

Jessica Clarén är She Rides grundare, lagets lagkapten och har en outsläcklig vilja att inspirera andra att våga förverkliga sina drömmar. Jessica har under 20 år varit en av Sveriges mest anlitade inspiratörer inom hälsa och träning och hittade ut på stig och asfalt 2014. A “late bloomer” som tror att det mesta är möjligt.

 

Ort: Stockholm