Det finns en urkraft i att inse att ingen är stark ensam i motvind. Det är därför vi tillsammans skapar She Rides och välkomnar dig in i gemenskapen.

Kontakta oss 
Alla funderingar och frågor är välkomna!

Medlemsskap:
medlem@sherides.se

Allmänna frågor CK:
ck@sherides.se

Allmänna frågor She Rides:
jessica@sherides.se

/ TEAM SHE RIDES PWRD by SCOTT
Ingen är ensam stark i motvind

Alla i laget brinner vi för att träna och tävla på cykel, men också för att sprida den glädje som vi funnit genom sporten och få den att sprida sig till fler människor.

2014 bildades She Rides och 2018 både en cykelklubb ursprungen från She Rides (Sveriges mest vibrerande community för cyklande tjejer, som lagmedlemmen Jessica Clarén startade upp år 2014) och ett elitlag – Team She Rides powered by Scott.

/ AMBASSADÖRER

Vi är stolta ambassadörer för cykelsporten och arbetar för att göra arenan öppen och jämställd.

/ ANSVAR

Vi tar ansvaret att påverka och bidra till förändring.

9
/ Teamåkare
4
/ XCO specialister
6
/ XCM specialister
Tillsammans är vi starkare
Cykling är en lagsport och det finns ingen som är stark ensam i motvind. Det är därför vi vill stå tillsammans på alla startlinjer framöver. Det är också därför som She Rides består både av ett elitlag, men även en cykelklubb öppen för alla – både för de som vill tävla på cykel, men också för de som vill ansluta sig till en klubb.

Om She Rides & Team She Rides pwrd by Scott - 1:15

Hanna Näslund

/ Hanna Näslund

Norrlänningen och Outdoor-junkien som växlade multisport mot en helhjärtad cykelsatsning. Hanna föredrar långa MTB-lopp och har lärt sig cykla med kramp då ambitionsnivån ofta överträffar träningstimmarna.
Jessica Clarén

/ Jessica Clarén

Är cyklisten som hittade sporten för bara några år sedan & grundade She Rides i samma veva. Är född uthållig och satsar på XCM och tillsammans med laget på medvind 2019.
jessicaclaren.com
Ingrid Kjellström

/ Ingrid Kjellström

Cyklar alltid hellre i lag än ensam, hellre så långt som möjligt än kort & hellre i tuffa förhållanden än i medvind. Med Team She Rides tog hon ett par pallplatser både i XCM & XCO under 2018 & hoppas kunna fortsätta ta plats & inspirera andra tjejer.
Elna Dahlstrand

Elna Dahlstrand

Elna är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt. Med ledorden cykellycka, mjölksyra & äventyr gör hon blogg, föreläser och inspirerar. Lagets småbarnsmorsa som balanserar familjeliv med en elitsatsning där XCO-loppen står i fokus.
www.elnadahlstrand.se
Felicia Ferner

/ Felicia Ferner

Cyklist som har ett långt förflutet inom cykelvärlden. Tidigare tävlat både på landsväg och mtb. Efter ett kort uppehåll är hon tillbaka på cykelarenan och satsar denna säsong på XCM. Ser fram emot att för första gången tävla för ett team med bara tjejer.
Sara Öberg

/ Sara Öberg

Sara tycker om tuffa XCO banor, hon njuter av mjölksyran uppför lika mycket som adrenalinet utför. Hon älskar att vara i skogarna kring Göteborg och utforska nya flowiga stigar.
Sandra Backman

/ Sandra Backman

Sandra bara älskar att tävla på MTB! Kör allt från etapplopp runt om i Europa till långlopp i Sverige, hon försöker även pressa in så många tuffa xco race som får plats i kalendern. På höstens kant blir det även ett par cx lopp.
Marika Wagner
Sue Paz Thunström

/ Sue Paz Thunström

Multisportaren som funnit sin sport - cyklingen. Älskar att tävla i lag där hon får energi genom att kämpa för laget. Långt eller svinlångt är styrkorna som får Sue att rulla vidare.
/ Vår idé om
En större & mer öppen cykelarena för tjejer
X