Stötta vår verksamhet!

Vi behöver dig!

STÖTTA SHE RIDES 

Vår dröm är att alla ska upptäcka cykelsporten, så som vi gjort. Med fartvind, nötande på asfalt på magiska landsvägar eller lerstänk på mjuka förtrollande stigar i skogen.

 

Oavsett ambitionsnivå gör vi vårt bästa för att vi ska växa med cykelsporten tillsammans. Förändring kräver uthållighet och framåtsträvande och här behöver vi sponsorer och partners att ta armkrok med. 

 

Vårt uppdrag är att föra cykelsporten närmare DIG och arbeta för att alla oavsett kön och ambition ska få utöva sporten på lika vilkor.


Vi jobbar för att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund. Vi tror på att sudda ut gränser och låta alla utöva cykling på lika villkor. Oavsett om du är en han, hon eller hen.


She Rides är idag vibrerande stark, en magisk samling av människor som alla har stora hjärtan och hjälper varandra att just lyfta, inspirera och inspireras av varann.

Vi tar vårt uppdrag på allvar och vet att många grundstenar till förändring, i värderingar och i ett hälsosammare liv, startar i idrotten.


Vi aktiverar våra medlemmar genom att skapa tillgänglighet och låga trösklar. Vill du bidra till en jämställdare arena där alla får möjlighet att utvecklas tar vi gärna armkrok med dig. 

 

Stötta oss

som partner eller sponsor

Vi arbetar med långsiktiga relationer som utgångsläge med alla våra partners. 


Är du intresserad av att bli en partner kontaktar du jessica@sherides.se. 


Utöver partnerskap kan du också sponsra vår ideella verksamhet och synas som en sponsor hos oss. 

Ditt stöd gör oss starkare tillsammans

BLI SPONSOR

PLATINASPONSOR

Som platinasponsor stöttar du föreningens arbete med minst 100 tkr/år. 

GULDSPONSOR

Som guldsponsor stöttar du föreningens arbete med minst 50 tkr/år. 

SILVERSPONSOR

Som silversponsor stöttar du föreningens arbete med minst 25 tkr/år. 

BRONSSPONSOR

Som bronssponsor stöttar du föreningens arbete med minst 10 tkr/år. 

Som sponsor till She Rides exponeras ditt varumärke på alla våra plattformar. Beroende på nivå av sponsring får du olika mycket exponering. 

 

Vill du veta mer?

Kontakta: jessica@sherides.se

Partner X she rides

Med en partner bygger vi en långsiktig relationen där vi båda strävar efter att stärka våra värderingar tillsammans. 

 

Vi skapar unika förutsättningar för att tillsammans få fler att upptäcka cykelsporten och gynna de stigar och vägar som bär utvecklingen framåt. 

 

Ett partnerskap innebär alltid att vi individuellt formar vårt samarbete för att få det bästa utav synergin tillsammans. Vi skapar content som engagerar och inspirerar tillsammans och lyfter vår relation. 

 

 

Vill du växa tillsammans med oss?

Kontakta jessica@sherides.se