Starkare tillsammans – följ Team She Rides lagblogg 2019

Välkommen hit, kliv in för böveln! Varmt välkommen att ta del av inspiration och pepp, personligt och gemensamt från såväl vardag som tävling – alltihop signerat Team She Rides.

Vår unika satsning lanserades för ett år sedan, och i inför 2019 är vi nio personer i elitlaget; Sara Öberg, Ingrid Kjellström, Jessica Clarén, Felicia Ferner, Sandra Backman, Sue Paz Thunström, Marika Wagner, Elna Dahlstrand och Hanna Näslund. Det gör oss till Sveriges största MTB-lag för kvinnor. En position vi ska ta vara på – för din, min och varenda cyklande tjejs skull.

[wgl_spacing spacer_size=”17px”]

Team She Rides startades med främsta syfte att INSPIRERA fler tjejer att våga tävla i cykling. För att skapa en mer jämställd cykelarena. Vårt mål är tydligt:

 

”Vill vi i enad trupp ta plats och lämna avtryck på ett antal startlinjer runtom i landet. Vi vill se tiodubbelt antal startande kvinnor, och separata damstarter i mountainbike-sporten. Vi vill tävla på samma villkor som herrarna, men utifrån våra förutsättningar.”

[wgl_spacing spacer_size=”17px”]

Vi skapades som ett frö ur landets mest aktiva cykel-Community She Rides (4000 medlemmar), som idag är aktiva på 12 orter i Sverige. Här ordnar vi träningar, event, mekkurser och läger för alla. Från nybörjare till tävlingscyklist. Visste du att She Rides också är en cykelklubb du kan söka licens i och tävla för? Läs mer här.

[wgl_spacing spacer_size=”17px”]

Det finns en urkraft i att inse att ingen är stark ensam i motvind. För att du ska kunna följa vår resa startar vi lagbloggen Starkare tillsammans. Innehållet skapar vi genom att skicka pennan laget runt. På så sätt hoppas vi att ni ska få nio perspektiv på hur livet som cyklist på elitnivå fungerar. Åtta perspektiv är bättre än ett. Mot ett starkare 2019 – tillsammans!

Med kärlek,

Team She Rides

[wgl_spacing spacer_size=”41px”]
[wgl_video_popup title=”Team She Rides” link=”https://www.youtube.com/watch?v=I2e3nV17cdA” bg_image=”19566″ always_run_animation=”true”]

Related Post

Leave A Reply