Title Image

sHe Rides Master Team

 

 

Magnus Hagström

Åldringen i gänget! Magnus har tränat och idrottat sedan barnsben, i unga år var det bollsporter och kampsport som gällde för att sedan i vuxen ålder glida in på triathlon.  När triathlonkarriären slutade lockade skogen och naturen mer och mer så då blev löpning och cykling i den miljön det naturliga valet. Kärleken till rörelse och människor har även fått honom att välja det som yrke.  Idag driver han Run your Health AB där han jobbar med att utveckla individer och grupper, inspirera och motivera till hälsa och ansvar. Till sin hjälp använder han träning och samtal. Efter några år bort från tävlandet känner han nu att det ska bli kul att köra igen, tävla för att ha roligt och att på vägen stötta och peppa andra åkare.

 

Ort: Stockholm

Anders Ahlén

Mer eller mindre uppvuxen på ett segelflygfält med två flygande föräldrar. Hunnit med att inneha segelflygcertifikat i 20 år och varit segelflyglärare i 16 av de åren. Har alltid haft ett stort intrese för mekanik, teknik och motorer. Skaffade motorcykel vid millenieskiftet och halkade sedan in på enduro. Hunnit med 3 Gotland Grand National samt en Ränneslättstur. Steget över till cyklar utan motor blev rätt lätt och stigcyklingen har varit det stora fokuset. Drogs med i löpboomen och kom in kontakt med lite ultralöpare så som största merit är ett 50-mileslopp på strax över 8 timmar. Oavsett nivå går det alltid att bli bättre, starkare och snabbare inom MTB, vilket är en stor drivkraft.

 

Ort: Sollentuna

Jaime Palou

Jaime  en 42-årig gubbe som började cykla  mtb på 1990-talet nere i Helsingborg. Samtidigt som MTB var en fritidssyssla så tränade Jaime olika kampsorter på elitnivå samt spelade Amerikansk fotboll i superserien i Danmark.

I början av 2000-talet började han lägga mer tid på cykligen och idag är han både en biten mtb-, gravel- och bikepackingcyklist.

Jaime är ledamot i She Rides styrelse och hans mål framåt är att tävla, men framför allt, bidra med att få cykelsporten mer jämnlik.

 

Ort: Älta/Tyresö

Tobias Björkgren

Ynglingen i gänget. Dock var Tobias tidigt ute med cykling. Han höll på med MTB när det var ”helstelt” och ”tåklips” var det som gällde. Från att tävlat i P13-14 försvann tävlingsgnistan och cykeln blev ett fritidsnöje upp till sena tonåren. Då flytten till studentstaden Linköping skedde.
Efter ett decennium med synder, så var det en Cykelvasa-utmaning från Tobias svåger som ledde honom tillbaka in i cykelsvängen. Denna gången gick det snabbt och utvecklingen var exponentiell.  Tobias är supertaggad på att utmana sig själv och han gillar den där tröttshetskänslan och muskelutmattningen man får efter några långa dagar i sadeln.

 

Ort: Vallentuna