She Rides Community

Är öppen för alla. Du är per automatik del av gemenskapen bara genom att vara här. De flesta diskussioner pågår inne i gruppen på facebook.

Du behöver alltså inte vara med i föreningen för att vara med i communityn. Vill du däremot dra nytta av att alla fördelar att vara med i en cykelklubb och bidra till att göra sporten mer öppen och jämställd – är ditt medlemskap i föreningen oerhört värdefullt och viktigt.

We are just not an average cycling community.

Det såddes ett frö för länge sedan – om att göra cykelsporten mer öppen för alla och underlätta och bidra till att fler tar sig ut och upplever det fantastiska med att sitta på en cykel.

She Rides föddes och communityn är idag vibrerande stark och en magisk samling av människor som alla har stora hjärtan och hjälper varandra att just lyfta, inspirera och inspireras av varann. Det finns en urkraft i att inse att ingen är stark ensam i motvind. Det är därför vi tillsammans skapar She Rides och välkomnar dig in i gemenskapen.

20% hos Guided Heroes

Vi gör det tillsammans. Du får en egen coach som planerar, anpassar och följer upp din träning efter den du är och dit du vill nå. Beroende på hur mycket hjälp du vill ha finns våra månadspaket i tre olika nivåer. Din träning kan optimeras för cykling eller triathlon.
Till Guided Heroes

[custom-facebook-feed]