Det finns en urkraft i att inse att ingen är stark ensam i motvind. Det är därför vi tillsammans skapar She Rides och välkomnar dig in i gemenskapen.

Kontakta oss 
Alla funderingar och frågor är välkomna!

Medlemsskap:
medlem@sherides.se

Allmänna frågor CK:
ck@sherides.se

Allmänna frågor She Rides:
jessica@sherides.se

/ Att vara APPROVED som arrangör
She Rides på Approved Races
She Rides CK ska verka för en mer jämställd cykelsport, vi vill välkomna fler kvinnor in i sporten och inspirera till att tävla. För att göra det behöver vi skapa en självklar plats för kvinnor i cyklingen. Vi behöver sänka trösklar och visa att villkoren för kvinnor att tävla finns.

 

Vi älskar att cykla. Vi älskar taktik och spänning. Vi älskar att köra hårt och ge allt. Vi älskar att vinna och vi älskar att förlora. Vi älskar tävling.

 

Tävling ska vara tryggt, rättvist och tydligt. Tävling ska vara hårt mot dina egna motståndare och en vinst ska firas och belönas lika.

 

Att vi ska ges samma förutsättningar vid tävling oavsett kön kan låta självklart. Speciellt om du alltid varit en av dem som har haft rättvisa förutsättningar. Som aldrig stått i starten och undrat vart dina motståndare är, därför att de står alla runt dig. Som aldrig rullat iväg i starten och inte sett nånting alls, därför att alla framför är mycket större. Som aldrig sett motståndarna segla iväg på hjulet på någon som inte är med i din tävling. Som aldrig stått på en prispall med ett par strumpor i handen när prispallen som presenterades efter fick ett kuvert.

 

She Rides Approved är vårt initiativ för tydlighet, trygghet och sänkta trösklar. De tävlingsarrangörer som visat på en vilja att skapa förutsättningar för rättvisa och spännande damtävlingar vill vi lyfta och hylla.

 

Tillsammans är vi starkare!

/ Bli Approved
Arrangörer & du som är deltagare

Är du arrangör och vill du se din tävling här? Eller är du deltagare och saknar något lopp? Maila oss på approved@sherides.se.

/ She Rides Approved Race
Lidingöloppet MTB

4 maj Lidingö / Sthlm

/ She Rides Approved Race
Uppsala Pearl Uzumi MTB

19 maj Uppsala

/ She Rides Approved Race
Fjällturen

13 juli Funäsdalen

X