Rides

SHE RIDES X CARLSBERG

ON TOUR

27:e oktober, 2019,

Studio L’Echelon, Stockholm

ON TOUR, GRAVEL & MTB, 29 september 2019

SHE RIDES X CARLSBERG

Söndagen den 27 oktober bjuder She Rides & Carlsberg in till POWER & BEATS på Studio L’Echelon.

Vi tycker att det mesta i livet är värt att firas. Framför allt genom oslagbara höstturer när slutet av en säsong möter en annan.  Hösten är här och utomhustimmar på sadeln möter tidseffektivt timmar inomhus. 

Därför bjuder vi in till en inspirationsklass på Stockholms enda och finaste cykelstudios. Det blir en dag för alla cyklister som delar intresset för att cykla tillsammans med andra. Det blir en dag för både de cyklister som vill känna mjölksyran bränna i benen, men också för de som tycker att gemenskap och en afterbike är en obligatorisk del av sporten. 

Vi gör det tillsammans, alltid tillsammans. Du kommer precis som du är, tar med dig cykelskor med SPD eller SPD-SL – när klassen är slut har vi dukat upp med iskall Carlsberg non Alcoholic och satt på bastun.

Anmälan:

Anmälan är bindande och du anmäler dig genom att maila jessica@sherides.se och märka mailet med CARLSBERG. Vid fullbokat event skrivs du upp på väntelista. Eventet är kostnadsfritt – du betalar med ett glatt humör och ett high five när vi är i mål.

När

söndag
27 oktober, 2019

Studio L’Echelon

Nybrogatan 74, STHLM

She Rides X Carlsberg

POWER AND BEATS
och den bästa AFTER BIKE’n

FULLBOKAT!

X