Kurser & träningar

KURSER

Under sensommar & hösten 2021 utöver hela landet, kommer vi erbjuda kurser i mtb och landsväg. Först ut är Stockholm med mtb-nybörjarkurs.

MTB GRUNDKURS

Vi bjuder in dig till en oförglömlig och härlig dag med extra mycket fokus på att utveckla DIG på cykeln. Vi varvar teknikträning som gör cyklingen på stig både roligare och säkrare. Vi utnyttjar det bästa vi har i vår verktygslåda och lovar att varva matnyttiga skills med skratt.
Ett perfekt upplägg för dig som gillar att utvecklas och vill få ut lite till av av att cykla i skogen.

Vi med att ge dig riktigt bra övningar med tips, trix och skratt från magen för att du ska bli ännu bättre på att hantera din cykel i skogen. Vi avslutar dagen efter att ha laddat med energi och lite paus med teoretiska moment.

Mer information mailas ut efter din anmälan. Obs! begränsat antal – först till kvarn.


När: 10 juli

Start: 9:30

Slut: 12:30

Var: Hellas Sthlm, 

Samling: infotavlan Hellasgården

P-plats: Hellasgårdens parkering

Nivå: Gul (nybörjare)


 

För att bekräfta anmälaN:

Maila till:  jessica@sherides.se

Swisha anmälningsavgiften: 
CK-medlem: 1095:-
Ej CK-medlem 1295:- (du kan självklart bli CK-medlem och ta del av priset ovan – maila jessica@sherides.se så hjälper vi dig)
Swish: 1234542130

Skriv emailadress i meddelande och om du får plats, ditt namn och mobilnummer.

 

VARMT välkommen!

Signa upp för vårt nyhetsbrev

Missa inget  MTB FORTSÄTTNING

  Vi bjuder in dig till en oförglömlig och härlig dag med extra mycket fokus på att utveckla DIG på cykeln. Vi varvar teknikträning som gör cyklingen på stig både roligare och säkrare.

   

  Vi utnyttjar det bästa vi har i vår verktygslåda och lovar att varva matnyttiga skills som tar dig vidare och utvecklar dina skills på cykeln givetvis med en stor dos skratt. Ett perfekt upplägg för dig som vill ta nästa steg och utvecklas vidare.  Är du helt nybörjare så hänvisar vi till kursen den 10:e juli.

   

  Vi börjar dagen med att ge dig riktigt bra övningar med tips, trix och skratt från magen för att du ska bli ännu bättre på att hantera din cykel. Vi avslutar dagen efter att ha laddat med energi och lite paus med teoretiska moment och föreläsning med mera tips om hur du hanterar mekaniska bekymmer.

   

   

   

  Mer information mailas ut efter din anmälan. Obs! begränsat antal – först till kvarn.

   

  För att bekräfta anmälaN:

  Datum: TBA