God jul & Gott nytt år

Snart är det jul 🎅🏽 ❤️. 2019 är snart till ända och 2020 står för dörren.

Vad passar bättre än att ta tillfället i akt att sända en hälsning om goda helger och gott nytt år?Vi lägger ett färgsprakande 🎉 år bakom oss som medlemmar i She Rides. Ett år där alla medlemmar i She Rides community och She Rides cykelklubb samt laget Team She Rides powered by Scott har bidragit till att göra She Rides till vad det är. En fantastiskt sprudlande och dynamisk gemenskap.

… och vilket år vi haft!

Tänk…Alla som deltagit i arrangerade träningar på mtb eller landsväg, tävlat på mtb och landsväg i She Rides färger, cyklat och myst på fikarundor, cyklat runt Vättern, deltagit i tävlingarna She Rides arrangerat, mekat på mekkvällar, spinnat inomhus, varit med på after-bike med Carlsberg eller after-work, deltagit i She Rides träningshelg Bike-in-ski-out på Idre fjäll. Alla som peppat någon annan att haka på till träningar eller peppat någon till att klara det där lilla extra 🌟.Alla som gör det möjligt att hålla aktiviteter. Alla ledare som gör det möjligt att hålla träningar. Alla i styrelsen som lägger ner den där tiden som behövs för att en ideell förening skall kunna utvecklas och komma ännu närmare medlemmarna. Alla som gör det där lilla extra. Vi är sannerligen en sprudlande och dynamisk gemenskap.
Nu avrundar vid 2019 och ser fram emot vad 2020 kan bjuda på. Ta hand om varandra i jul och nyår. Sänd en tanke, ring ett extra telefonsamtal eller hör av dig till den som kanske behöver det lite extra under helgerna. God Jul och Gott Nytt År! 🎅🏽❤️

Related Post