Skip to main content

Vårt uppdrag är att föra cykelsporten närmare DIG och arbeta för att alla oavsett kön och ambition ska få utöva sporten på lika vilkor.

Vi jobbar för att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund. Vi tror på att sudda ut gränser och låta alla utöva cykling på lika villkor. Oavsett om du är en han, hon eller hen. 
 
She Rides CK är anslutet till riksidrottsförbundet och en ideell förening. Som medlem i She Rides CK stöttar du bla vårt arbete att göra cykelsporten mer jämställd och öppen för alla oavsett kön.

Tre snabba

She Rides finns över hela Sverige, från norr till söder. Vi cyklar allt från landsväg till stig. She Rides består av tre olika sektioner. En community, en cykelklubb och en sektion för racing team som består av ett damelitlag, ett utvecklingslag samt ett master team för herrar.

Fullt med aktiviteter

I dagsläget består medlemmarna i She Rides av ungefär 65 procent tjejer och 35 procent killar. Från norr till söder. Vi har olika aktiviteter som består av både digitala och fysiska träffar för att få flera att upptäcka cykelsporten. Allt från föreläsningar till träningar och camps hittar du i vårt schema. 

Vår ordförande har ordet 

Att vid årsmötet 2021 bli vald till klubbens ordförande återigen är för mig en stor ära och jag ser fram emot att vi ALLA tillsammans ska fortsätta jobba för att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund.

Nu drar vi igång ett nytt cykelår med She Rides Community & Cykelklubb och vi behöver dig! Det spelar ingen roll om du tävlar eller motionscyklar eller bara gillar det vi gör. Enklast gör du det genom att swisha medlemsavgiften på 400kr till 123 072 47 08, märk med din emailadress i meddelandefältet.

Om du vill betala på annat sätt än via swish så maila till ck@sherides.se så får du instruktioner.

Några ord från She Rides grundare

Tack för att du gör det möjligt att tillsammans med oss förverkliga stora och små drömmar, och också påverka och förändra cykelsporten till att bli mer inkluderande och jämställd.