Avstamp för styrelsen 2021

För snart en vecka sedan genomfördes årsmöte och därefter det konstituerande styrelsemötet i världens härligaste cykelklubb (!!!). Den nygamla styrelsen tar nu på allvar avstamp i verksamhetsåret 2021! Vi vill tacka för fortsatt förtroende och presenterar härmed kort vilka som nu ingår och i vilka roller vi kommer att arbeta under året. En mer fördjupad beskrivning av rollerna kommer längre fram. Tveka inte att ta kontakt med oss! Enklast är att söka upp oss via sociala medier men du kan också e-posta vår klubbmail så vidarebefordrar vi till rätt person i styrelsen.

Samtliga styrelsemedlemmar i She Rides Cykelklubb väljs på 1 år. Styrelsen för 2021 är nästintill identisk med 2020 förutom på kassörsposten. Ulrika Olsson har valt att kliva av uppdraget och avtackades vid årsmötet. (Ulrika kommer tack och lov fortsätta inom She Rides som ledare, ambassadör samt i olika projektgrupper).

Sara Borg (Östersund), ordförande

Jessica Clarén (Stockholm), vice ordförande och marknadsansvarig

Cecilia “Cilla” Danckwardt Lillieström (Uppsala/Duved), kassör

Eva Eiroma (Stockholm), sekreterare

Pia Albinsson (Stockholm), utbildningsansvarig

Anders Ahlén (Stockholm), ledaransvarig

Lina Tjäder (Kristianstad), grenansvarig LVG

Erika Holmqvist (Östersund), grenansvarig MTB

Jaime Palou (Stockholm), grenansvarig gravel/CX

Karin Wallin som axlat ordföranderollen i föreningens valberedning avtackades också vid årsmötet. Mathilda Rälg ersätter. Karin Hedlund valdes om på ytterligare 1 år i valberedningen.