Delvis förändrat upplägg för torsdagscyklingarna fr.o.m. 11 februari

Första veckan i december drog vi igång med ett nytt onlinekoncept med torsdagscyklingar. Efter ett litet juluppehåll gjordes några justeringar i upplägget som vi nu har kört under januari. Efter feedback från er deltagare gör vi nu ytterligare anpassningar i syfte att anpassa oss efter de önskemål som vi har fått in!

Den största nyheten blir att vi slopar den utsatta tiden. I stället kan du köra passet när helst du vill under dagen, då det passar in i ditt liv och schema i övrigt. Vi lanserar också vilket pass som ska köras redan när onlinevenemanget läggs ut i facebookgrupperna, så att det blir lättare för dig som går på träningsschema att planera.

Alla betalande klubbmedlemmar i She Rides CK har via vår hemsida tillgång till ett generellt träningsprogram för att bli en starkare och snabbare cyklist 2021. Varje torsdag ger vi ALLA möjlighet att cykla ett av de passen som ligger i träningsprogrammet för respektive vecka genom våra onlineevenemang #SHERIDESTHURSDAYS #SHERIDESTOGETHERAPART 

För att vara med behöver du ladda ner appen Intelligent Cycling till din mobil eller läsplatta. Skapa ett konto, det är helt gratis.

Du cyklar med fördel passet inomhus på en trainer eller en motionscykel, men det går att köra ute också om du vill eller inte har möjlighet att cykla inne. Det du behöver är att kunna titta på mobilen medan du kör för att ha koll på intervallerna. En telefonväska som fästs på ramen fungerar fint för utomhusbruk. Intelligent Cycling-appen kan med fördel synkas till en smart trainer samt med Spotify för att få hela träningsupplevelsen, men detta är valfritt.

Upplägget i appen visas pedagogiskt så att intensitet framgår både i siffror och färger, och passar på så sätt både nybörjare och elit, “tekniknörden” och “teknikmotståndaren”. Kort och gott, det här är något för de allra flesta som gillar att cykla!
För att vi ska få känslan av att vi gör det här tillsammans fastän vi under pandemin inte kan göra det IRL så ser vi gärna att ni lämnar kommentarer, bilder och kanske till och med en filmsnutt under diskussion här i evenemanget 💖

GÖR SÅHÄR:

⭐️ Ladda ner appen Intellingent Cycling!
⭐️ Skapa ett konto (gratis)
⭐️ Klicka på BROWSE WORKOUTS
⭐️ Scrolla ner och välj SHE RIDES
⭐️ Klicka igång veckans pass (när som helst under torsdagen, ingen utsatt tid)
⭐️3-2-1 KÖR!
⭐️ Lämna en kommentar och gärna en bild här i evenemanget

Ps. Om du vill ha musiken via Spotify så startar du en valfri låt där innan du startar Intelligent Cycling-appen. Den kommer automatiskt att byta till rätt spellista när du klickar igång intervallpasset! Ds