3 SNABBA FRÅGOR till Erika Holmqvist

🌟 3 SNABBA FRÅGOR till Erika Holmqvist 🌟

 

❓NÄR BÖRJADE DU CYKLA MTB?
❗️Jag köpte min första riktiga mtb i oktober 2014. Då hade jag provat lite på en lånad hoj innan och blev frälst! Sedan dess är jag inbiten cyklist och cyklar i skogen oavsett årstid! 🍁

❓VAD TYCKER DU ÄR DET BÄSTA MED CYKLINGEN?
❗️Att få komma ut! Cykla är dessutom den bästa mindfulnessövning man kan göra. Man måste vara här och nu. Det går att bara ta det lugnt och köra skiten ur en! Älskar fart och fläkt, adrenalinkick, lera, gegga och att det medfört sig många likasinnade vänner och bekanta ❤️

❓DU SOM BOR I NORR, KAN DU GE NÅGRA TIPS FÖR CYKLING PÅ VINTERN?
❗️Absolut! Varma cykelskor med skoöverdrag och shorts över cykelbrallorna, de värmer och skyddar rumpan från att bli allt för blöt. En genomsur padd i brallan är inte det mysigaste😂 Varma handskar, gärna av lobstermodell och extra, torra handskar att byta till.
Håll igång eller gör bara korta stopp, det är när man stannar man blir kall. Bra kläder överlag är superviktigt och klä dig lagom varmt! Superviktigt med bra lampor. En på styret och en på hjälmen och bra lyse bak på cykeln. Reflexer på ekrarna syns otroligt bra! Reflex på armarna eller handskarna är bra, då syns det när du ger tecken 💡