3 SNABBA FRÅGOR till Team She Rides Johanna Wallin

✨3 SNABBA FRÅGOR till Team She Rides Johanna Wallin✨

 

NÄR BÖRJADE DU TÄVLA I MTB?
❗️Efter att ha kört lite långlopp i motionsklass (och i slutet sportklass) under några år skulle jag säga att det var förra året jag började tävla mer på riktigt.

HAR DU NÅGOT FAVORITLOPP?
❗️Oj, svår fråga – de flesta lopp är roliga på sitt sätt – men ska jag välja ett skulle jag nog säga Bockstensturen. Det loppet är långt och många höjdmeter, vilket jag gillar. Det enda som finns att önska ytterligare där är egen damstart.

KAN DU GE NÅGRA TIPS PÅ HUR EN BEHÅLLER TRÄNINGSMOTIVATIONEN UPPE UNDER PANDEMIN?
❗️Gör det du tycker är kul och lägg prestationskraven på dig själv åt sidan. Känns det roligare att gå ut och köra ett långpass i skogen istället för intervaller – gör det! I längden kommer du tjäna mest på att du tycker träningen och cyklingen är rolig. Tappad glädje är en så mycket större bov än ett tappat intervallpass.

Det kan också vara bra att försöka skilja på när man är är osugen för att kroppen behöver vila och när man är osugen för att man haft en allmänt dålig dag eller det är allmänt kallt, mörkt och blött ute. Är det nummer 1. Stanna i soffan! Är det nummer 2 – Bara gör! Ge dig mentalt inte alternativ som gör tröskeln ut ännu större. Väl ute kommer det vara värt det! ✨