Är du sugen på att engagera dig mer inom She Rides Cykelklubb?

Just nu pågår arbetet inför 2021.

She Rides består av en community, en cykelklubb och ett elitlag. She Rides Cykelklubb är ansluten till Riksidrottsförbundet och är en ideell förening. Uppdraget är att föra cykelsporten närmare DIG/medlemmarna och arbeta för att alla oavsett kön och ambition ska få utöva sporten på lika villkor. Att göra cykelsporten mer öppen och tillgänglig för alla – oavsett kön, nivå och bakgrund. Att sudda ut gränser och låta alla utöva cykling på lika villkor. Oavsett om du är en han, hon eller hen. Det såddes ett frö för länge sedan – om att göra cykelsporten mer öppen för alla och underlätta och bidra till att fler tar sig ut och upplever det fantastiska med att sitta på en cykel.

She Rides Cykelklubb är en förening som växer och med det söker vi fler personer som vill vara med och utveckla She Rides Cykelklubb framåt. Just nu pågår arbetet inför verksamhetsåret 2021 för fullt. Vid en årsstämma under kvartal ett kommer valberedningen att lämna förslag på en styrelse. Vill du vara med och engagera dig? Just nu söker valberedningen specifikt efter en kassör. Kunskaper inom bokföring är meriterande. Även erfarenhet av föreningsarbete är meriterande men inte ett krav.

Hör av dig till valberedningens Karin Wallin eller Karin Hedlund via direktmeddelande på messenger eller via mail trameakw@gmail.com för mer information.