Våra medlemmar är vårt hjärta

Våra medlemmar är vårt hjärta

 

Det såddes en frö för länge sedan och sedan dess har vi vuxit stadigt, med communityn (Facebook grupperna) redan nära 10 000 medlemmar stark! Föreningen She Rides Cykelklubb grundades år 2018 för att möjliggöra att våra medlemmar kan tävla i officiella tävlingar i tävlingsklass under She Rides flagga samt att få arbetsyta för både bättre ekonomiska förutsättningar att utveckla vårt arbete inom cykelsporten samt att få det stöd de nationella organisationer kan ge för det ideella arbetet  som föreningen driver. She Rides CK är en regelrätt förening kopplad till Svenska Cykelförbundet samt Riksidrottsförbundet. Genom denna koppling har She Rides CK medlemmar tillgång till bla en försäkring under våra träningar.

 

Vi vill inspirera fler att våga ta steget till att börja tävla. Genom att stödja individens utveckling inom sporten bygger vi förutsättningarna för att minska steget till att börja tävla. She Rides CK erbjuder en gemenskap som skapar tryggare och säkrare träningar, sänkta trösklar och särskilt främjar för att kvinnor (och män – alla oavsett kön) ska få utöva sporten på samma villkor. Vi gör detta bland annat genom att anordna och skapa träningar, events, sprida inspiration, kurser, utbildningar, tävlingar och resor. Med hjälp av våra betalande medlemmar får vi i She Rides extra styrka i musklerna att jobba för det vi brinner för, dvs att göra cykelsporten mer tillgänglig för alla att utöva sporten på sina villkor oberoende av vem man är. She Rides CK medlemmar har alltid förtur till våra events, samt tillgång till olika andra förmåner genom våra samarbetspartners.

 

 

Utan våra fina medlemmar skulle vi i SHE RIDES inte finnas till

I dagsläge erbjuder She Rides CK 3 olika medlemskap: Vuxen, ungdom och familj. Utöver dessa 3 finns det möjlighet för de som vill tävla att teckna sk tävlingsmedlemskap, där föreningen stöttar de tävlande lite extra. Medlemskap i föreningen är på kalenderår och medlemsavgiften betalas i början av året.

Våra medlemmar finns i hela Sverige från Höllviken i söder till Korpilombolo i norr. Tom några medlemmar finns utanför Sveriges gränser. Medlemstyrkan i She Rides CK är i oktober 2020 400 medlemmar.

 

Vill du bli medlem i She Rides CK?

 

Klicka på Bli medlem längst ner på sidan eller

 

Skicka din inbetalning på vald medlemskap till BG 5270-6298 eller till Swish 123 072 4708, märk inbetalningen med din email adress så får du mer information på email

 

Årliga medlemsavgifterna är följande (kalenderår):

Vuxen 400 kr/år

Ungdom 200 kr/år (under 18år)

Familj 600 kr/år (samtliga är skrivna på samma adress)

Medlemskap som tecknas mellan 1 oktober och 31 december täcker näst kommande år

För tävlingsmedlemskap kontakta medlemsansvarig Eva på eva@sherides.se