Häng med i #SOMMARUTMANINGEN

Dagarna går och tröskeln för att ta sig ut växer. Träningskompisarna kanske är borta, eller så är det du som åkt till landet och inget är som det brukar. Inspirationen saknas och motionen uteblir. Känner du igen dig? 😳

She Rides kommer att arrangera en sommarutmaning och DU kan hänga med! Under fyra veckor kör vi och du har en vecka på dig att genomföra varje utmaning. Alla som deltar i sommarutmaningen är med och tävlar om fina priser 🎁

Utmaningarna/träningspassen läggs upp i vår facebookgrupp under evenemang och är alltså fyra till antalet. För att delta behöver du ladda ner appen Intelligent Cycling. Skapa ett konto och logga in – det är helt GRATIS. Klicka på BROWSE WORKOUTS, scrolla ner en bit på startsidan till du hittar She Rides och klicka där så ser du samtliga våra träningspass. Vilket du ska köra vilken vecka ser du i respektive evenemangsbeskrivning på Facebook och lite längre ner i det här inlägget. (Givetvis får du köra alla pass när du vill, men för att delta i #sommarutmaningen så kör du veckans pass). Det spelar ingen roll om du cyklar landsväg, mountainbike eller inomhus. Appen kan synkas med en smart trainer, med pulsbälte och/eller med Spotify för en komplett träningsupplevelse, men när du deltar i #sommarutmaningen väljer du själv om du genomför passet uppkopplad mot någon annan enhet eller om du går på känsla och instruktioner i appen 🚲

#SOMMARUTMANINGEN

Pågår: måndagen den 13 juli – söndagen den 9 augusti

Antal träningspass totalt: 4 st (1 st per vecka)

Träningspass no 1 vecka 29: VO2MAX 3 set med 10X30:15

Träningspass no 2 vecka 30: STRESSED THRESHOLD

Träningspass no 3 vecka 31: SHE RIDES VO2MAX STEP 2

Träningspass no 4 vecka 32: CAPE EPIC

För att vara med och tävla om priserna så lägger du upp minst en bild och några rader om hur du upplevde respektive träningspass som ett inlägg/kommentar inne i varje facebookevenemang. Under vecka 29 ska du alltså köra den veckans pass och inne i det evenemanget kommentera. Veckan därpå gör du samma sak fast i evenemangsbeskrivningen för passet för vecka 30, och så vidare.

Passen är framtagna av She Rides grundare Jessica Clarén. Jessica är en cykelfantast i ordets rätta bemärkelse. Hon har valt att viga de flesta av dygnets vakna timmar åt cykelsporten, och när hon beskriver vad trampandet betyder för henne är det inte särskilt svårt att förstå varför hon gjort det valet. ”För mig är cyklingen detsamma som fullständig frihet. Tänk att få möjligheten att njuta av fart, natur och fysisk utmattning på en och samma gång”, säger hon.

Lycka till med utmaningen, kör hårt och ha kul! 😁

Sara Borg

Ambassadör för She Rides & stolt ordförande i föreningen She Rides CK