Look Forward

Look Forward

I dessa lite annorlunda tider får man lägga om sin planering något. Om en månad skulle jag ha genomfört 3 lopp på Vätternrundans cykelvecka. Mtb-Vättern, Tjejvättern och vårens träningsmål, Vätternrundan, där jag även skulle varit ledare i en av She Rides CK subrupper.

Men det är bara att tänka om. Vi planerar för fullt i föreningen för att hålla peppen uppe. #sheridestogheterapartno1 blev en succé. Där man cyklar “tillsammans” på olika ställen runt om i vårt avlånga land. Att vi idag på 2020 talet har denna teknik att vi kan hålla kontakten via social media och skapa starka band genom det, det är väl så häftigt! Tack vare teknikens under så har ni väl inte missat She Rides TV? She Rides egna youtube-kanal. Så häftigt! In och följ. Där kommer det glittra pepp och inspiration.

Personligen tycker jag det är liten jobbigt nu. Jag är en person som vill se och ha målen framför mig. Att veta vad jag skall tagga till, träna till och planera till. Men glöm det nu… Nu är det dags att verkligen tänka om. Alla träningstimmar som läggs nu, är en riktigt bra grund till nästa år. Starkare ben till Vätternrundan 2021 vilket jag har hört en fågel kvittra att det behövs, för nya sträckningen på Vätternrundan har en tuffare del på slutet.

Trots denna “kris” vi lever i nu så får vi göra det bästa av hela situationen. Vi får peppa, inspirera, skicka virtuella kramar och cykla tillsammans fast på olika ställen, men samtidigt. Det funkar ju faktiskt också fint.

In och följ vårt konto på Instagram @sheridescykelklubb och She Rides Community på Facebook, så du inte missar något!

 

Fortsätt trampa ~ #tillsammansärvistarkare

Lina Tjäder ~ Stolt ledamot i She Rides CK & Ambassadör