#Sheridestogetherapartno1

Idag ägde det rum, detta fantastiska event som nästan 50 personer deltog i, She Rides Togheter Apart No1. 

När jag vaknade i morse och kollade ut genom fönstret var det snöblandat regn som föll från himlen. Detta övergick senare under förmiddagen till snö och ju mer klockan närmade sig 12, när starten för eventet skulle gå av stapeln, blev snöfallet ymnigare. 
Jag såg att ett gäng andra cyklister hade många fler plusgrader än mig och planerade att köra dagens event i shorts och kortärmat. “Skönt för er” tänkte jag och drack lite mer kaffe i hopp om att i alla fall ha en varm kropp vid start. 
MEN så fort klockan slog 12 och jag rullade av gården, med Saras livesändning på Facebook i fickan, blev vädret något annat. Fortfarande blött, snöblandat regn, men det förvandlades till något uppfriskande och energigivande. 

Jag var i princip helt själv ute i skogarna idag, 2 människor som var ute och gick var det jag såg. Trots detta så kändes gemenskapen, lagandan och peppen från alla andra i She Rides hela vägen ut i skogen utanför Mora. Jag kom på mig själv med att cykla med ett stort leende på läpparna hela turen och helt glömma bort kalla tår och fingrar!
Tog extra många pauser så att jag kunde passa på att kolla alla uppdateringar med bilder och ord från er andra stjärnor som var ute och cyklade. Hur fint ni hade det som cyklade racer i shorts och kortärmat, hur roligt ni hade det som hängde bland hopp och velodromkurvor och hur lika förutsättningar ni uppe i Jämtland hade det med ler-fest och snö!

När både snön och regnet slutat blev det ler-fest delux!
Dagens fokus var allt annat än distans. Leriga grusvägar, skog och att upptäcka nya stigar var mitt fokus idag. Man fastnar lätt i ett konstant träningsfokus och glömmer lätt bort en av anledningarna till att många av oss faktiskt sysslar med detta, för att det är så otroligt roligt! 

En STOR guldstjärna till alla er som var med och gjorde #Sheridestogetherapartno1 till något helt fantastiskt! Vilken stämning ni spred! Nu laddar vi om, för visst gör vi detta en gång till, No2? Med ännu fler människor!

Matilda Rälg
She Rides Ambassadör