COVID19 – Tillsammans är vi starkare

Vi vet att många av er är sugna på att She Rides ska komma igång med vårens och sommarens träningar och events, vilket vi är fantastiskt glada för. Men på grund av läget med covid-19 och de allt skarpare riktlinjer och rekommendationer som kommer från myndigheterna har vi i She Rides fattat ett beslut om att vi under april månad först och främst inte kommer att arrangera några gruppcyklingar. Dels för att vi inte vill bidra till smittspridning men också för att vi vill undvika att belasta en redan hårt ansatt vårdpersonal med eventuella skador som kan uppstå på träning arrangerad av oss.

Vårt fokus är inte att ställa in utan att ställa om, för vi tror fortfarande att vi är starkare tillsammans! Vi tittar på alla möjliga lösningar för att skapa digitala träningar och event. Mekkurser via livesändning på facebook och filmklipp med teknikövningar är bara två av alla förslag som ligger på bordet här och nu. Att hålla annan typ av träning med låg skaderisk utomhus i små grupper med stort avstånd mellan deltagarna är också alternativ som vi funderar på om det är något ni skulle gilla?! Exempelvis kan “yoga för cyklister”, “rörlighet för cyklister” eller “styrka för cyklister” vara exempel på aktiviteter som vi genomför i vår och försommar runt om i landet, lite beroende på våra lokala ledares möjligheter.

Häng kvar här så kommer vi snart att fylla upp kalendern med evenemang. Som ni kanske redan har sett så hoppas och tror vi att läget kommer att se betydligt bättre ut mot slutet av sommaren och vi har bokat in ett LVG-läger helgen den 15-16 augusti på ASA Herrgård och sedan tidigare så ligger MTB-lägret i Idre den 11-13 september.

Nu mer än någonsin behöver vi hjälpas åt att hålla motivationen och glädjen uppe. Tagga gärna foton från era cykelturer med #sheridestogetherapart och följ den taggen själv så peppar vi varandra genom coronapandemin. Tillsammans (men just nu på varsin kant) är vi starkare!