Jessica Clarén

Är ambassadör för Scott och Reebok, utbildare för Technogym och en driven entreprenör. Vinnare av Guldhjärtat. Började blogga redan 2007 och som en av Sveriges mest lästa och inflytelserikaste  träningsbloggare förmedlar hon träningsglädje och fördjupad kunskap inom hälsa.  Jessica är också grundaren till She Rides, Strongher ambassadör och coach hos Guided Heroes.

Jessica har ett stort hjärta och en sund inställning till livet, träning och tävling. Hon har också SM-guld hemma och drömmer om att köra Paris Dacar.

Gå till bloggen

Elna Dahlstrand

Elna skriver om kärleken till cykellycka, mjölksyra. Hon är MTB-cyklist, frilansande skribent, illustratör, föreläsare och formgivare.

Hennes basecamp finns i lilla byn Alboga mellan Huskvarna och Gränna och hon brinner för att förmedla den passion och inspiration som jag får från ett liv med cykel. Hon kan mycket om cykling, från utrustning, stigkörning, kläder och klungkörning. Ibland delar hon med mig av tankar och erfarenheter kring psykisk ohälsa och hur hon cyklar sig lycklig.

Gå till bloggen

Sue Paz

Sue Paz boende i Stockholm är den mångsidiga atleten som blir grym på vilken sport hon än ger sig på, men framförallt när det gäller Xterra och Simrun där hon är bland de bästa i världen. När hon inte är ute i naturen på äventyr med Naturkompaniet Pioneers så jobbar hon som IT-konsult.

Gå till bloggen

Hanna Näslund

Hanna Näslund bor i Stockholm och blev cyklist med hela cykelsverige under 2017 genom projektet “Så bakas en cyklist” som drevs av tidningen Bicycling Sweden. Utanför det helhjärtade satsningen på cykel inför 2018 jobbar hon idag med marknadsföring i Outdoorbranschen. Tidigare tillbringade hon stora delar av sin lediga tid på Adventure Racing med 24H Meals Adventure Team.

Gå till bloggen

Ingrid Kjellström

Liten cyklist med stora drömmar. Tävlar med Team She Rides powered by Scott. Finns också på Instagram under @ingridkjell

Gå till bloggen

Helena Engquist

En endorfinberoende, cykeltokig mamma till en dotter som gillar rörelse lika mycket som sin mamma. Delar livet med Hasse Gustafsson. Bor i Östersund där hon till vardags arbetar som biståndshandläggare inom vård och omsorg . När Helena inte är i Östersund tillbringar hon mycket tid i min stuga i Storhogna, några kilometer från Vemdalsskalet. Där har hon fjällen och skidspåren precis utanför dörren.

Helena är en rastlös själ som oftast är på väg någonstans och älskar äventyr. Stora som små. Det bästa äventyret är oftast det som ligger precis utanför dörren. Det kan vara en ensamtur på racern, nya fjällstigar på mtb:n eller en upptäcktsfärd i vandrarkängor eller en lång skatetur på fjället.

Gå till bloggen

Sara Borg

Tant på trettio plus boende utanför Östersund i Jämtland. Träning för henne handlar om glädje, om lust, om att känna att hon har en kropp och knopp som mår bra och är i balans. Sara är lite av en arbetsmyra och behöver mina mysjoggar, skogsturer på cykeln eller ströpass i gymmet. Men faktum är att hon har mer bakgrund inom träning än så.

Sara är diplomerad friskvårdskonsulent och massör med kortare kompletterande utbildningar inom bland annat spinning, aerobics, step up och näringslära. Hon har drivit eget i branschen under ett några år och jobbat ute på företag med pausmassage, sluta-röka-kurser, stresshantering och kom-igång-med-träning.

Gå till bloggen